Citromos spagetti

 2009.04.03. 06:59

hozzávalók 4 főre 

  1. A spagettit sós vízben  "al denté-re" főzzük.
  2. A fokhagymákat egy késsel enyhén kilapítjuk és egy nagy tálat alaposan kikenünk velük.
  3. A citromok levét belenyomjuk a tálba (magok nélkül), hozzáadunk 4-5 evőkanál olívaolajat és az apróra vágott petrezselymet.
  4. Belerakjuk a kifőtt tésztát, átforgatjuk.
  5. Frissen reszelt parmezánnal tálaljuk. (Tálaláskor még egy kis olívaolajjal meglocsolhatjuk.)

A bejegyzés trackback címe:

https://etelek.blog.hu/api/trackback/id/tr171043218

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása