Epres túróhab

 2009.06.21. 20:19

Hozzávalók 5 főre
    * 250 g túró
    * 100 g natúr joghurt
    * 400 g eper
    * 60 g porcukor
    * 2 tojásfehérje
   1. A túrót finom lyukú szűrőn, egy kanál segítségével, áttörjük. Joghurttal fellazítjuk, majd hozzákeverjük a cukrot.
   2. Az epret kicsumázzuk, megmossuk, megszárítjuk és turmixban vagy botmixerrel pépesítjük, ez is mehet a tálba.
   3. A két tojásfehérjét kemény habbá verjük, óvatosan hozzáforgatjuk az epres-joghurtos túróhoz.
   4. Jól lehűtve kínáljuk.

A bejegyzés trackback címe:

https://etelek.blog.hu/api/trackback/id/tr201199471

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása