Hozzávalók 1 főre
    * 1,5 dl natúr joghurt (3,5%-os)
    * negyed fejes saláta
    * negyed jégsaláta (vagy tetszőleges salátamix)
    * 1/2 lilahagyma
    * 1 pár füstölt baromfivirsli
    * 2 szelet bacon
    * fehérborecet
    * paradicsom
    * füstölt sajt
    * 1 kk majonéz
    * só
    * bors
   1. A saláta-alapot (fejes-, jégsaláta, esetleg ruccola.. stb) egy tálba tesszük, a paradicsomot cikkekre vágva ráhelyezzük, picit megsózzuk ( vigyázzunk, az öntet szintén enyhén sós lesz!). Hozzáadjuk a karikára szelt lilahagymát. Meglocsoljuk egy kevés fehérborecettel.
   2. Öntet készítése: egy kis pohárba tesszük a natúr joghurtot és ízlés szerint majonézt. Sózzuk, és frissen őrölt borssal ízesítjük.
   3. Az elkészült öntetet rákanalazzuk a salátaágyra, és reszelt sajttal meghintjük
   4. Megfőzzük a virsliket, karikákra vágjuk, és a sajtos réteg tetejére halmozzuk.
   5. Végül a bacont megsütjük (tanácsolt mikroban, így alig egy percig kell sütni) és a virslikarikák közé szórjuk.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://etelek.blog.hu/api/trackback/id/tr641148172

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása