Dán burgonyasaláta

 2009.04.15. 13:13

hozzávalók 4 főre 

  • 4 dl aludttej (vagy kefír)
  • 1-2 ek porcukor
  • 1 kk só
  • őrölt bors
  • 3 szál újhagyma
  • 1 ek metélőhagyma
  • 1 ek mustár

A burgonyát héjában megfőzzük. Ha kihűlt meghámozzuk és felkarikázzuk.

  1. A kefírt elkeverjük a porcukorral, a mustárral, a felkarikázott újhagymával és az apróra felvágott metélőhagymával. Sóval, borssal ízesítjük.
  2. Ráöntjük a burgonyára, óvatosan összekeverjük.
  3. 1-2 órára hűtőbe tesszük. Hidegen tálaljuk.

A bejegyzés trackback címe:

https://etelek.blog.hu/api/trackback/id/tr441066437

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása