Málnás túrókrém

 2009.06.19. 22:58

Hozzávalók 4 főre
    * 35 dkg málna
    * 35 dkg félzsíros tehéntúró
    * 2 dl natúr joghurt
    * 3-4 evőkanál méz
    * 1 kk vaníliaaroma
    * 2 kk citromlé
   1. A málnát szitán áttörjük. 1-2 evőkanál mézzel édesítjük.
   2. A túrót szintén áttörjük és a joghurttal, a maradék mézzel, a vaníliaaromával és a citromlével simára keverjük.
   3. Ezt a krémet elfelezzük. Az egyik felébe belekeverjük az áttört málnát.
   4. Üveg kehelybe kanalazzuk úgy, hogy felváltva a fehér és a rózsaszín réteg kerüljön egymásra.
   5. 1-2 órára hűtőbe tesszük, hogy jól lehüljön.
   6. Málnaszemekkel díszítve tálaljuk.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://etelek.blog.hu/api/trackback/id/tr721196262

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása